Flowbird Sverige informerar

1:a februari 2019 slutade vi supporta MP 104 mjukvaran vilket innebär att vi ej kommer att leverera några nya program eller taxeändringar. 
Vi kommer självklart att fortsätta att leverera reservdelar enligt gällande avtal med undantag för den kortläsare som går under namnet Artema med kringutrustning då denna kortläsare förlorar sin PCI Certifiering under 2019.

Här kan ni läsa mer om förändringarna kring detta, LÄS   

Vi kan i samband med ovan, erbjuda en helt egen kortlösning, Flowbird PAY.

 

Flowbird PAY

 • Uppfyller de senaste säkerhetskraven
 • Snabbare transaktionstid
 • Snabbare uppkoppling
 • Accepterar bank- och bensinkort
 • Accepterar Apple Pay / Samsung Pay / Google Pay
 • Erbjuder förskottsbetalning 
 • Efterskottsbetalning ( färdigt våren 2019)
 • Färdiga uppgraderingskit för befintliga CWT terminaler

Prestanda

 • Lägre strömförbrukning föregående generations lösning ( 50% lägre)
 • Snabbare uppstart än föregående generations lösning ( 50-70% snabbare )

Säkerhet & EMV Compliance

 • Befintliga läsare som bara är PCI PTS 2.0 certifierade eller lägre måste ersättas senast 1/1, 2020.

 
Vi kan även stolt informera er om att Flowbird Sverige har fått förstärkning på Västkusten då vi nu har stärkt upp vårt kontor i Dalsjöfors med 2 tekniker som kommer att serva våra kunder på Västkusten och i Skåneregionen.

Måns Dixman och Peder Edberg är killarna som nu kommer att kunna ta sig an nästa serviceuppdrag och detta är resultatet av dom många inkomna förfrågningar gällande service på fältet i just denna regionen.
Måns och Peder har redan hunnit med att på plats i Strömstad uppgradera kommunens samtliga MP 104 till nya CWT terminaler med touch displayer vilket innebär att Strömstad nu har den absolut senaste tekniken på plats.

Då det nu är hög tid att uppgradera befintliga biljettautomater kan vi nu erbjuda er en kostnadseffektiv uppgradering av befintliga MP 104 och MPC terminaler så att full funktion med touch display och digitala kvitton blir möjliga och detta
utan att man behöver gräva nya fundament eller utföra några dyra elarbeten. Vänligen ta kontakt med din säljkontakt för mera information.

Under våren kommer vi att bjuda en till ett Öppet hus på vårt kontor i Kista, datum kommer ut inom kort. på www.cale.se

Har ni nyanställda eller känner ni att det är dags för en refresh gällande våra system är ni välkomna att deltaga på våra utbildningar som kontinuerligt sker runt om i landet.
Dessutom kan vi även nu erbjuda utbildning i vårt Back Office system, Cale Web Office.

www.cale.se kan ni läsa om våra redan inplanerade utbildningar samt kommande.

Vill påminna om att det fortfarande finns platser kvar till CWT utbildningen som går av stapeln 12:e Mars i Dalsjöfors, boka redan idag för att säkra en plats.  
För bokning och frågor rörande utbildningar vänligen kontakta Kenneth JönssonThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Elbilar och ladd- stolpar ökar snabbt i Sverige kan vi på Flowbird nu erbjuda er en integrerad lösning Flowbird Connect där man kan ta betalt för den tid som kunden har laddat sin bil.
Läge att plocka bort dyra bomsystem? Nu kan vi glädjande meddela er att vi även har ett öppet och kostnadseffektivt kamerabaserat system Flowbird GO! som enkelt ansluts till befintliga Digitala Parkeringsautomater.

Vi vill även passa på att uppmärksamma samtliga som accepterar drivmedelskort i sina terminaler att gå igenom rapporten R2113 Maskinsammanställning som levereras tillsammans med de finansiella rapporterna den 1:a och 15:e varje månad.
Ni bör regelbundet stämma av att terminalernas angivna placering stämmer överens med angiven placering i CWO och per omgående rapportera eventuella avvikelser till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Har du tänkt på att parkeringsautomaterna ser ut på ett annat sätt? För några månader sedan tog Stockholms stad bort den allra sista parkeringsautomaten som skriver ut biljetter. Numera är alla parkeringsautomater digitala och solcellsdrivna.
Pappersbiljetten är ett minne blott. 
Den allra sista parkeringsautomaten i Stockholm togs bort för några månader sedan på Kungsholms strand. Stockholm har därmed gått över till klimatsmarta digitala parkeringsautomater med solcellsdrift.

Läs mer om detta HÄR

Vid eventulla frågor om våra produkter eller andra funderingar, ring: 08-799 37 00 och be att få tala med en säljare. 
Eller skicka ett e-mail till: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Posted: 07 Feb 19
Follow FLOWBIRD